Referenser

Här kan du läsa om några patienters upplevelser. Vill du också berätta? Skriv en kommentar längst ned på sidan!

11 Thoughts on Referenser
  Hanna 34 år Projektledare
  21 Dec 2021
  10:12am

  Tusen tack!

  Jag kom till med Charlotte med en nacke som strålade av smärta, axlar som var extremt spända och en käke som nästan låst sig av att jag bet ihop för hårt dag som natt.
  Dessa problem har funnits länge och inget har tidigare funkat, till saken hör att jag provat många olika metoder.
  Charlottes behandling är den enda som hjälpt mig och idag har jag inte ont, nacken strålar inte och det känns som att kroppen är i fas med sig själv igen. Redan efter första behandlingen kände jag stor skillnad och efter 3 gånger var jag symtomfri.
  Charlotte är proffsig och oerhört kunnig inom sitt område. Jag rekommenderar henne varmt!

  John Lundgren, operasångare
  21 Dec 2021
  10:32am

  Snabba framsteg-god hållbarhet!
  Jag hänvände mig till Charlotte då jag insåg att jag samlat på mig endel spänningar och obalans i främst rygg och nacke genom mitt arbete på scenen.
  Charlotte sa att 1, max 2 behandlingar skulle behövas för att jag skulle kunna känna betydande framsteg. Detta gjorde jag redan efter första behandlingen. Nu 3 månader efter behandlingen känner jag mig fortfarande fri från problem i nacke och rygg! Jag vill å det varmaste rekommendera Charlotte till andra med liknande symptom!

  Marvin Tay, 60m häck, 110m häck
  21 Dec 2021
  11:21am

  Mina snabbaste lopp!
  Tusen tack för din hjälp! När jag åkte ner till Malmö var jag osäker på om jag över huvud taget skulle kunna tävla. Dagen efter din osteopatbehandling springer jag karriärens snabbaste lopp! Två gånger om. Fantastiskt! Med de loppen gick jag dessutom in som 10:e snabbaste 60m häck-löpare genom tiderna i Sverige!

  Elisabeth, 50+
  21 Dec 2021
  11:25am

  Nytt liv
  Den tärande smärtan försvinner. Nytt liv strömmar in i skadade, stumma kroppsdelar. Förlamande stress löses upp och ersätts av ett djupt lugn och en fascinerande upplevelse av närvaro i nuet.

  Med klokhet, kunskap och fingertoppskänsla uppnår Charlotte Engberg resultat som jag inte trodde var möjliga. Hennes osteopatiska behandlingar är en investering i förhöjd livskvalité, som gett mig en helt ny uppfattning om hur det kan vara att känna sig som en harmonisk människa.

  Marie
  21 Dec 2021
  11:26am

  Tack!
  Igår kunde jag gå och träna för första gången på över ett år utan att få ont i ryggen, det kändes fantastiskt! Tack, Charlotte, för att du hittade källan till det onda, något som både sjukgymnaster och kiropraktor misslyckats med!

  Suzanne
  21 Dec 2021
  11:26am

  Mirakel
  Charlotte utför mirakel 🙂
  Hon fixade ett nackspärr förra året som störde min sömn samt gav mig fruktansvärd huvudvärk.

  Hon hittade nu orsaken till min onda höft som plågat mig i månader som även den störde min sömn.
  Sov hela natten & dessutom kunde jag sova på den höften.
  Otroligt!

  Mycket nogrann & grundlig!
  Rekomenderas starkt!!

  Joakim N
  21 Dec 2021
  11:27am

  Fantastisk upplevelse
  Jag hade ont i skuldran i ungefär fem år, den vanliga sjukvården kunde inte göra mer än den gjort. Jag gick till Charlotte och märkte skillnad efter ett besök och har varit på åter besök. Idag är smärtan marginell nästan helt borta. Jag kan köra raka mig, borsta tänder och skriva utan att känna smärta i skuldran. Underbart! Tack Charlotte du är kompetent, professionell och väligt duktig på det du gör.

  Karolina
  21 Dec 2021
  11:27am

  Noggrann och proffsig
  Charlotte är noggrann, proffsig och inkännande. Undersöker och behandlar effektivt både stora och små krämpor.

  Sandra, 35, IT-coordinator
  21 Dec 2021
  11:28am

  Förvånad.

  Jag har gått till massörer i flera år, men detta är första gången någon har kännt efter innan de börjat behandlat. Väldigt nöjd och trevligt med alla små tips för hur jag kan göra för att undvika att få ont.

  Peter
  21 Dec 2021
  11:28am

  Ryggskott.

  Efter 2 behandlingar var jag helt fri smärtan från mitt ryggskott! Tack Charlotte för dina händer!

  Torbjörn
  21 Dec 2021
  11:29am

  Tack för hjälpen! Jag har fått massage av många terapeuter men aldrig så bra som av Dig! Tack för att Du botade min nackvärk så snabbt! Kram

Skriv en kommentar