Mottagningen

bild

Jag startade min klinik 2002 efter att ha masserat regelbundet sedan jag gick min första kurs i Idrottsmassage 1998. Direkt efter jag blivit färdig med min utbildning till Diplomerad Massageterapeut och Certifierad Massör, så startade jag min firma. Sedan dess har jag gått flertalet vidareutbildningar inom bla. Ortopedisk Medicin och Idrottsmedicin.

Men det jag brinner för är Osteopati, en manuell behandlingsform som använder flertalet tekniker för att få rätsida på problemen, därbland manipulationer och mobilisering. Teknikerna är väldigt skonsamma för kroppen, mjuka och harmoniska.

Jag blev i juni 2012 klar med IAO´s (International Academy of Osteopathy) femåriga utbildning till osteopat. Efter att ha gfullgjort en thesis och därefter blivit slutexaminerad i Gent, Belgien, fick jag hösten 2013 titeln Osteopat D.O.

Alla Välkomna!

Oavsett om Du har en specifik skada och problem eller om Du bara vill förebygga eller känner av lite ömhet och spänningar, så är Du varmt välkommen.

Var finns jag?

Jag har min mottagning tillsammans med fyra andra duktiga terapeuter på FMK,

Fysiomedicinska Kliniken.
Kronborgsvägen 8
217 42
i centrala Malmö. Se under fliken "Boka tid" för mer specifik information.

bild

Första gången

När du kommer till min mottagning första gången är det viktigt för mig att få så mycket information som möjligt om Din skada/smärta. Jag ställer frågor om din sjukdomshistoria. Därefter gör jag en grundlig undersökning både av skadan men även av kroppen i stort för att se om där är andra obalanser som kan leda till snedbelastningar.

När jag är klar med undersökningen och diagnosen är ställd påbörjar jag behandlingen. Jag använder mig utav mobilisering, manipulation, traktion, töjning och andra osteopatiska tekniker såsom viscerell och kraniosakral behandling.

Du kan också få råd med dig hem för att undvika problem på nytt.

Jag undersöker och/eller behandlar effektivt skador i fot, underben, knä, lår, ljumske, höft, rygg, nacke, axel och arm. Jag är även specialiserad inom idrottsskador. Jag har flertalet gånger behandlat idrottare på elitnivå i flera olika idrotter.